Vanwege vakantie zijn wij gesloten van 15 Augustus 2022 t/m 29 Augustus 2022. Dinsdag 30 Augustus staan wij weer voor u klaar.
BMC Racefietsen

BMC Racefietsen

Ontworpen voor epische wegen, dominerende kasseien en pure snelheid tegen de klok, onze fietsen ontsluiten je potentieel.

Overzicht BMC Racefietsen Modellen

Altitude

BMC Teammachine

Geboren in de hoge bergen, hebben de Altitude-machines zwaartekracht trotseren, klimsnelheid en totale neerwaartse precisie.

Stelvio, Mont Ventoux, Alpe d'Huez; deze legendarische beklimmingen zijn de arena's waar de allerbesten uitblinken. De Altitude-machines gedijen op de steilste hellingen, met een zinderend tempo voor longbrekende acceleraties, aanhoudende aanvallen en technische afdalingen.

Meer informatie
Endurance

BMC Roadmachine

Voor epische uitdagingen, moeilijke wegen, bergen en vlaktes, zullen de Endurance-machines je daar snel brengen.

Onze Endurance-serie is uw vertrouwde partner, uw energiereserve. Van zonsopgang tot zonsondergang, deze fietsen zijn ontworpen om vermoeidheid te verminderen en de weg glad te maken, en combineren de hele dag comfort met maximale snelheid.

Meer informatie
Aero

BMC Timemachine Road

Geen gewone racefiets, Timemachine Road is onze snelste ooit en blinkt uit in ontsnappingen, glooiend terrein en massasprints.

De geoptimaliseerde aerodynamische vormen van onze Aero Collection, intuïtieve systeemintegratie en royale verstelbaarheid zijn cruciaal om de perfecte pasvorm en de hoogste snelheden te bereiken. Voldoe hier aan uw behoefte aan snelheid.

Meer informatie

Kom gerust eens kijken in onze winkel en laat u verrassen door de nieuwigheden en de mogelijkheden.