Over ons

Welkom bij Care 4 Bikes

 

Bij ons krijg je deskundig advies en technisch vakwerk.

Wij zijn een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in racefietsen, gravelbikes en mountainbikes en door onze passie voor fietsen staan wij zelf volop in de fietswereld. Door de technische achtergrond blijven wij graag op de hoogte van de nieuwste technieken en mooie materialen. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren.

Over ons

Sinds 2007

Care 4 Bikes bestaat sinds 2007, maar ons verhaal begint al veel eerder. Als Loek Ietswaard in de jaren '80 fanatiek criteriums en klassiekers rijdt, valt zijn maten één ding op: Loek heeft bijna nooit problemen met zijn fiets. Wat is zijn geheim?

In zijn schuurtje, achterin de tuin, bouwt en onderhoudt Loek zijn eigen fiets. Dat doet hij zo goed dan andere fietsliefhebbers hem al snel weten te vinden. Naast zijn werk als automonteur, sleutelt hij in de avonduren aan de fietsen van zijn vrienden. De basis is gelegd.

Over ons

Zo vader, zo zoon

Ons verhaal gaat verder als Loek op zijn 60ste uit de autobranche stapt en van zijn hobby zijn werk maakt: samen met zijn vrouw Miep start hij een speciaalzaak voor racefietsen in Zeist. Al snel komt zijn zoon Robert erbij en wordt het assortiment uitgebreid met mountainbikes.

Robert heeft de passie voor het fietsen van zijn vader. Al van jongs af aan zit hij op de mountainbike. En net als zijn vader heeft Robert een technische achtergrond als automonteur. Deze komt goed van pas bij het bedenken van nieuwe oplossingen in de snelveranderende fietswereld.

Over ons

Vakmanschap en gastvrijheid

Met zijn drieën bouwen ze Care 4 Bikes uit tot een begrip onder fietsminnend Nederland én daarbuiten. Terwijl Loek en Robert zich bezighouden met de fietsen, is Miep in haar element als gastvrouw. Met een lekker kopje koffie en een gezellig praatje zorgt zij voor een ontspannen sfeer. 

Elionora, de vrouw van Robert, voegt een nieuw hoofdstuk toe aan ons verhaal als zij in 2018 in de zaak stapt en taken van Loek en Miep overneemt. In 2020 doen Loek en Miep een stap terug, maar zij komen nog bijna dagelijks een kopje koffie drinken aan de grote tafel in de winkel. Aan de gastvrijheid is niets veranderd. 

Over ons

Ambachtelijke fietsen

Wij bedienen een breed publiek: van beginners tot professionals. Onze klanten kiezen bewust voor hoogwaardige materialen van topmerken als BMC en Pinarello. En omdat wij zelf wekelijks op de fiets zitten, blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Sinds enkele jaren versterkt kwaliteitsmonteur Cees het team van Care 4 Bikes en daar zijn wij ontzettend blij mee. Eigenlijk kunnen wij alles voor je maken. De ene keer beginnen we met een fiets, de andere keer met alleen een frame. Maar altijd beginnen we met jouw wensen. Jij kiest hoe je het hebben wilt. Kom gerust eens langs in onze showroom. De koffie staat klaar! 

Kom gerust eens kijken in onze winkel en laat u verrassen door de nieuwigheden en de mogelijkheden. 

Ontdek alle modellen in de winkel