Wij zijn met Koningsdag zaterdag 27 april gesloten.
Pinarello Racefietsen

Pinarello Racefietsen

Pinarello is ontstaan uit een passie voor racen en onze fietsen hebben de grootste atleten van de sport geholpen om de grenzen van prestaties te herdefiniƫren. Dus of je nu op elke KOM wilt jagen of een gedurfde aanval wilt lanceren wanneer je rivalen het het minst verwachten, deze fietsen brengen je verder en sneller dan je ooit voor mogelijk had gehouden, want elk is een geboren winnaar

Overzicht Pinarello Racefietsen Modellen

Competition

Pinarello Dogma F Disc

DE KUNST VAN EVENWICHT


Dit is het hoogtepunt van al onze vaardigheden en ervaring, een meesterwerk van techniek dat vooruitgang biedt op het gebied van handling, comfort en aerodynamica, allemaal verpakt in een pakket dat met evenveel flair kan klimmen, dalen en sprinten. Wat de weg je ook brengt, de DOGMA F is altijd de juiste fiets.

Meer informatie
Competition

Pinarello F series Disc

Geboren om te racen, geen discussie!

Onze geschiedenis is er een van buitengewone overwinningen, iconische fietsen, passie en expertise. De nieuwe Pinarello F is geboren met dit unieke DNA, gemaakt om extreem hoge prestaties te bieden en je rechtstreeks naar de overwinning te leiden.

Meer informatie
Endurance

Pinarello Dogma X Disc

Deze fiets is ontworpen met een nieuwe benadering van geometrie en technisch ontwerp die de perfecte balans biedt tussen prestatie en rijcomfort.

Meer informatie
Endurance

Pinarello X series Disc

ECHTE fietservaring.

De nieuwe Pinarello X is ons eerste frame dat is gemaakt om de perfecte mix van prestaties en comfort te bieden.

Dankzij een combinatie van speciaal geselecteerde materialen, unieke geometrie en een werkelijk innovatieve achterkant, biedt de Pinarello X de perfecte balans tussen reactiviteit, prestaties en comfort.

Meer informatie