Vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni zijn wij gesloten i.v.m. de Jean Nelissen Classic in Luxemburg.
BMC Mountainbikes

BMC Mountainbikes

BMC heeft samenwerkingsverband met het eigen mountainbike racing team. Zo worden de fietsen elke keer beter en komen de BMC mountainbikes steeds dichter bij perfectie. Zoals BMC zelf zegt: 'We make bikes, pure and simple.'

Overzicht BMC Mountainbikes Modellen

Cross Country

BMC Fourstroke 01

Fourstroke 01 is een XCO-prestatiefiets die de eisen van 's werelds beste racers overtreft. Op een missie om het tempo te bepalen met onze unieke Autodrop-technologie en ongeëvenaarde APS dual-link-ophanging met 100 mm veerweg voor en achter, overtreft hij de concurrentie in een Premium Carbon frame. Deze revolutionaire racemachine komt met geïntegreerde bescherming en is ontworpen rond de progressieve BWC-geometrie, die nu plaats biedt aan twee waterflessen in de voorste driehoek voor langeafstandsmissies.

Meer informatie
Cross Country

BMC Fourstroke 01 LT

Je rijdt niet om racepodia te betwisten of PR's na te jagen. Het parcours is je racebaan en je prestaties zijn afhankelijk van hoe enthousiast je bent. We hebben de Fourstroke LT gemaakt voor rijders zoals jij, zodat je kunt uitblinken waar controle en tractie net zo belangrijk zijn als kracht en efficiëntie.

Meer informatie
Cross Country

BMC Fourstroke

Fourstroke is een fundamentele Cross-Country-fiets die is ontworpen om op elk niveau uit te blinken. Deze XC-machine is meer dan veelzijdig en zet een nieuwe standaard met een ongeëvenaarde 100 mm APS dual-link veerweg. De opnieuw gedefinieerde Big Wheel Concept-geometrie verbetert de prestaties van een lichtgewicht full-carbon frame met geïntegreerde bescherming en twee bidonhouders voor lange afstanden. 

Meer informatie

BMC Fourstroke LT

Fourstroke LT is een XC-fiets die is ontworpen voor rijders die nog meer prestaties willen. Snel trailrijden met progressieve 120 mm van onze bijgewerkte APS dual-link veerweg, er is geen limiet aan wat jij en de Fourstroke LT kunnen bereiken. Het full-carbon frame bevat onze meest vooruitstrevende BWC-geometrie die nu geschikt is voor twee bidons, geïntegreerde vorkstopper en framebescherming. 

Meer informatie
cross country

BMC Twostroke

Of je nu over een XCO-baan rijdt of je persoonlijke record op een lokale heuvel zet, met de Twostroke zit je goed.

Meer informatie
kids

BMC Twostroke kids

De missie van Twostroke Kids is om jonge rijders in staat te stellen eropuit te gaan en te ontsnappen, ervaringen te delen en ongelooflijke herinneringen te creëren waar ze voor altijd op terug zullen kijken.

Meer informatie