Wij zijn met Koningsdag zaterdag 27 april gesloten.
BMC Gravel

BMC Gravel

Ga verder dan wegen, verbreed je horizon en omarm je reislust van Gravel.

Onze grindmachines worden niet gedefinieerd door één type oppervlak. Het zijn verslavend veelzijdige tools, alleen beperkt door je ambitie, routekeuze en energie.

Overzicht BMC Gravel Modellen

Gravel

BMC Kaius 01

Kaius is een premium carbon gravel fiets die is gebouwd om je elite racegenoot te zijn voor alle terreinen. De ongekende carbon lay-out en gravel specifieke geometrie zorgen voor de perfecte balans tussen stijfheid, lichtgewicht en meegaandheid voor optimale tractie op losse oppervlakken, stabiliteit aan de voorkant en ongeëvenaard klimvermogen. Door gebruik te maken van de precisie en prestaties van onze gerenommeerde toonaangevende wegtechnologieën, is Kaius een racemachine die is afgestemd op de gravel golflengte met de ontwikkelde Kaius-vork, onze kenmerkende ICS2-stuurpen en conventioneel stuur, TCC Race-conformiteit, compatibiliteit met 1x en 2x aandrijflijnen en tot 44 mm bandenspeling.

Meer informatie
Gravel

BMC URS 01

Er is niets grauws aan het gestroomlijnde uiterlijk van onze lichtste, meest geïntegreerde URS, een fiets met alle prestaties die een toegewijde gravelrijder nodig heeft. Zijn grindveroverende Premium Carbon frameset beschikt over ICS- en MTT-technologieën, plus epische functionaliteit door meerdere bevestigingen, Gravel+-geometrie en grote bandenspeling.

Meer informatie
Gravel

BMC URS LT

Met de 20 mm ingebouwde aanpasbare vering in de MTT Suspension Carbon-vork, ontgrendelt de URS LT prestaties op alle terreinen van een hoger niveau.

De soepele spiraalveer en het hydraulische demperontwerp zijn klaar voor agressief rijden met de mogelijkheid om obstakels uit te filteren voor een vertrouwenwekkende rit. Voeg daar de MTT-staande achtervorken van het Premium Carbon frame aan toe en je hebt een gravelbike die gebouwd is voor comfort en snelheid.

Meer informatie
Gravel

BMC URS

URS ONE & TWO brengt de opwindende prestaties en veelzijdigheid van zijn premium broer naar meer rijders, zodat ze de roep van het wild kunnen beantwoorden. Met een door TCC Gravel ontworpen Premium Carbon frameset met Gravel+ geometrie, MTT-technologie en tal van accessoires bevestigingen, is hij volledig uitgerust om rond te dwalen totdat de koeien thuiskomen.

Meer informatie
Gravel

BMC URS AL

URS AL heeft kameleonachtige capaciteiten om zich aan te passen en te gedijen in diverse omgevingen. Met behoud van de rijeigenschappen van de URS-familie en nog meer praktische bruikbaarheid door extra bagagebevestigingen en compatibiliteit met een dropper post, is deze aluminium gravel fiets klaar voor avontuur.

Meer informatie
Gravel

BMC Roadmachine AL X

Roadmachine X-modellen worden gekenmerkt door de eenvoud van een one-by aandrijflijn en 32mm brede banden. Deze combinatie zorgt voor een metgezel die geschikt is voor zowel het asfalt als voor de ruigere wegen. Ga verder, rij sneller en geniet van opmerkelijk comfort.

Meer informatie

Kom gerust eens kijken in onze winkel en laat u verrassen door de nieuwigheden en de mogelijkheden.