BMC E-Bike AMP

BMC E-Bike AMP

Accepteer geen beperkingen en fiets met gemak verder en sneller op een exemplaar uit onze E-Bike AMP-collectie.

Overzicht BMC E-Bike AMP Modellen

Endurance

BMC Roadmachine 01 X AMP (gravel)

Versterk het legendarische Roadmachine-gevoel en verbreed je blik met deze unieke rijervaring.

Vergroot je Endurance rit met de geheel nieuwe Roadmachine 01 AMP X, een e-bike voor op de weg die is gebouwd om je bereik te vergroten. Hij ontgrendelt verborgen kracht dankzij het revolutionaire TQ-HPR50 aandrijfsysteem en heeft een premium carbon frame en vork ontworpen met de nieuwste Tuned Compliance Concept Endurance-technologie. Interne kabelgeleiding, een premium carbon D-vormige zadelpen, brede bandenspeling en geavanceerde ICS MTT x Redshift Suspension stuurpen zorgen voor comfort op ruig terrein. Ga je eigen weg met de Roadmachine 01 AMP X ONE.

Meer informatie
Endurance

BMC Roadmachine AMP (road)

Je favoriete Endurance fiets, versterkt. Ga verder en sneller met hetzelfde legendarische Roadmachine-comfort.

De Roadmachine AMP heeft verborgen kracht dankzij Mahle's benchmark, ultra-compacte naafaandrijfeenheid, die een toonaangevende vermogens-gewichtsverhouding heeft. Hoewel hij eruitziet, handelt en presteert als een racemachine, helpt deze e-racefiets je door de moeilijke stukken, zodat je meer kunt bereiken. De interne batterij kan worden verwijderd uit de TCC Endurance Premium Carbon frameset. Voor het comfort is er de Premium Carbon D-Shape zadelpen en ICS1 stuurpen. Hij is gebouwd om te presteren. 

Meer informatie
Cross-Country

BMC Cross-Country AMP

Vlieg over het parcours.

Verbeter je parcours prestaties met de geheel nieuwe Fourstroke AMP LT, gebouwd om op elk terrein te presteren. Deze geavanceerde XC-machine levert een progressief rijgevoel met 120 mm revolutionaire APS dual-link veerweg. Het baanbrekende TQ-HPR50-aandrijfsysteem zorgt voor continue ondersteuning, bergopwaarts en bergafwaarts, om ervoor te zorgen dat niets u in de weg staat. Het full-carbon frame bevat onze meest vooruitstrevende Big Wheel Concept Race-geometrie voor twee bidons, een geïntegreerde vorkstopper en framebescherming. Level up met Fourstroke AMP LT.

Meer informatie
Urban

BMC Urban AMP

Een geheel nieuwe Urban-boost, de 257 AMP is je versterkte partner in crime voor dagelijkse ritten. Met zijn strakke uiterlijk, veeleisende aandacht voor detail en functionele integratie, heeft de 257 AMP AL een lichtgewicht en veelzijdig premium aluminium frame met poedercoating voor duurzaamheid. De natuurlijk boeiende en krachtige BOSCH Performance CX-riemaandrijving in combinatie met de comfort verhogende ICS MTT-stuurpen en eersteklas verlichting geven je dat vrolijke, elegante gevoel van snelheid en veiligheid.

Meer informatie