Basso Racefietsen

Basso Racefietsen

Van racen tot je zondagse ritten, van aero- tot klimfietsen, van premium tot meer betaalbare oplossingen, ons doel is om fietsen te maken met een betere wegligging, betrouwbaardere en opwindende prestaties voor een rijkwaliteit die je inspireert om verder, harder en sneller te rijden.

Overzicht Basso Racefietsen Modellen

Basso Astra

Kan een racefiets veelzijdig zijn en tegelijkertijd presteren? Kan het de uitdrukking zijn van een levensstijl, in staat om deze in elke situatie te verbeteren? Astra is ontwikkeld rond het leven van mensen om het geschikt te maken voor verschillende gelegenheden, zelfs heel verschillend van elkaar. De functies zijn ontworpen met een heel specifiek doel: om de levensstijl te versterken van degenen die op het zadel stappen, wat hun definitie van fietser ook is.

Sommige fietsen kunnen worden aangepast, Astra is gemaakt om er één te zijn.

Meer informatie

Basso Venta

De hoogste kwaliteit voor iedereen!

Voor degenen die beweren dat kwaliteitsconstructie en langdurige prestaties concepten zijn die slechts voor een select aantal mensen beschikbaar zijn, hebben we maar één woord: Venta. Met de hand gemaakt door Basso met dezelfde extreme aandacht voor kwaliteit en detail die wordt gebruikt om de meest premium frames in het assortiment te maken, vertegenwoordigt de Venta een fantastische waardepropositie. Gemaakt om te racen, gemaakt om lang mee te gaan, de Venta is gebouwd om jarenlang duurzame prestaties te leveren.

Meer informatie