Basso Racefietsen

Basso Racefietsen

Van racen tot je zondagse ritten, van aero- tot klimfietsen, van premium tot meer betaalbare oplossingen, ons doel is om fietsen te maken met een betere wegligging, betrouwbaardere en opwindende prestaties voor een rijkwaliteit die je inspireert om verder, harder en sneller te rijden.

Overzicht Basso Racefietsen Modellen

Basso Special Edition Diamante SV

Deze Basso Signature Series - Act II is een eerbetoon aan de rijke cultuur en het inspirerende landschap van Bassano del Grappa en weerspiegelt onze voortdurende inzet om grenzen van fietsprestaties, culturele beweging en design te verleggen. 

De Diamante SV, het vlaggeschip van Basso, wordt uitgelicht in dit project. Voor deze gelegenheid staat SV voor Sempre Veloce - Italiaans voor “Always Fast” - deze fiets belichaamt ongeëvenaarde prestaties in alle rijscenario's en interpreteert het terrein naadloos om een uitzonderlijke rijervaring te bieden.

Het ontwerp van de Signature Series Act II is van de gerenommeerde Mirko Borsche.

De fiets heeft een strak zwart-wit kleurenschema, geaccentueerd met metallic branding en opvallende roze “Giro” details, waardoor het een waar meesterwerk van modern design is.

Deze collectie is een beperkte tijd leverbaar.

Meer informatie

Basso Diamante

Het is 22 jaar geleden dat de eerste Diamante werd uitgebracht. In die 22 jaar heeft de Diamante al acht evoluties doorgemaakt om te worden wat het nu is: de meest Basso-fiets van allemaal. 

Meer informatie

Basso Astra

Kan een racefiets veelzijdig zijn en tegelijkertijd presteren? Kan het de uitdrukking zijn van een levensstijl, in staat om deze in elke situatie te verbeteren? Astra is ontwikkeld rond het leven van mensen om het geschikt te maken voor verschillende gelegenheden, zelfs heel verschillend van elkaar. De functies zijn ontworpen met een heel specifiek doel: om de levensstijl te versterken van degenen die op het zadel stappen, wat hun definitie van fietser ook is.

Sommige fietsen kunnen worden aangepast, Astra is gemaakt om er één te zijn.

Meer informatie

Basso Venta R

Venta R is de allround prestatiegerichte racefiets van Basso met moderne lijnen en innovatieve kenmerken, gemaakt om rijders te inspireren om te gaan fietsen en om premium en technologisch hoogwaardige fietsen toegankelijk te maken voor iedereen.

Een fiets dien niet alleen praktische fietsavonturen dient, maar ook verbinding maakt met prestaties en stijl.

Meer informatie

Basso Venta

De hoogste kwaliteit voor iedereen!

Voor degenen die beweren dat kwaliteitsconstructie en langdurige prestaties concepten zijn die slechts voor een select aantal mensen beschikbaar zijn, hebben we maar één woord: Venta. Met de hand gemaakt door Basso met dezelfde extreme aandacht voor kwaliteit en detail die wordt gebruikt om de meest premium frames in het assortiment te maken, vertegenwoordigt de Venta een fantastische waardepropositie. Gemaakt om te racen, gemaakt om lang mee te gaan, de Venta is gebouwd om jarenlang duurzame prestaties te leveren.

Meer informatie